|
![]() |
|
||||||
|
![]() |
|
||||||
|
![]() |
|
![]() | Реклама | ![]() |
![]() |
![]() |
Fiat Forum Bulgaria Форуми » Общи приказки |
![]() |
![]() | Как да свържа лаптоп с телевизор? | ![]() |
van_dal
Фиат идол
![]() |
Здравейте колеги! Моля да ми помогнете не мога да свържа лаптопа с LCD телевизор. Изхода ми е VGA видеокартата ми е Nvidia Geforce 8400 MG. Не мога да разбера защо се получава така. Във видеокартата съм задал да използва 2 монитора, настройвам телевизора на PC канал и нищо. При свързване с обикновен монитор за комп. става без никави проблеми, но със шибаната плазма не ще и не ще. Четох из други форуми само глупости излизат....
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
naskobg
Модератор
![]() |
VGA на плазма май няма да можеш да вържеш колега.
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |

![]() | Re: Как да свържа лаптоп с телевизор? | ![]() |
nai7
Фиат идол
![]() |
van_dal написа:
Здравейте колеги! Моля да ми помогнете не мога да свържа лаптопа с LCD телевизор. Изхода ми е VGA видеокартата ми е Nvidia Geforce 8400 MG. Не мога да разбера защо се получава така. Във видеокартата съм задал да използва 2 монитора, настройвам телевизора на PC канал и нищо. При свързване с обикновен монитор за комп. става без никави проблеми, но със шибаната плазма не ще и не ще. Четох из други форуми само глупости излизат....
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
van_dal
Фиат идол
![]() |
Стана бре Стъни
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
jenshen73
Фиат идол
![]() |
По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
Junkey
Фиат фанатик
![]() |
van_dal написа:
Стана бре Стъни ![]() Колега можеш на всеки един монитор настроиките да му зададеш на каква разделителна способност да работи ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
Orcinus
Гост
![]() |
jenshen73 написа:
По VGA кабел към LCD или Плазма - най-вярната резолюция е 1024х768. Някои LCD-та поддържат и по-високи, но са рядкост.
Друго си е като имаш HDMI на видеокартата (пък и като видеото е с вградена звукова още по-добре става). По HDMI после няма за щастие такива ограничения като 1024*768 и подобни, а и звука директно от телевизора идва. ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | ![]() |
jenshen73
Фиат идол
![]() |
Paparac написа:
jenshen73 написа:
Друго си е като имаш HDMI на видеокартата (пък и като видеото е с вградена звукова още по-добре става). По HDMI после няма за щастие такива ограничения като 1024*768 и подобни, а и звука директно от телевизора идва. ![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |

![]() | Как да свържа лаптоп с телевизор? | ![]() |
|
||
|
![]() |
Fiat Forum Bulgaria Форуми » Общи приказки |