Реклама

Напишете отговор
batproho
Фиат идол

Местожителство: Бургас
1999 Fiat Bravo
Отговорете с цитат
Ichkin написа:
Аааре стига сте мрънкали бе ... вместо да мислиме как да изкараме двойно повече, ние мислим за к'во ще дадем с 2 % повече ... Yoda

Да ги дам но да имам и качествена услуга насреща.
----------------------------
Fiat Bravo 1.4 12v 02.99г. АГУ Lovato+емулатор Star GAS
Когато на готин човек му е кофти - това е Блус!Когато на кофти човек му е готино - това е Чалга!

http://eilo.org/trance.m3u
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Skype Акаунт
Immortal
Модератор

Местожителство: Кабиле
1996 Fiat Bravo
Отговорете с цитат
fihi написа:
275.70лв за ток
Ха сега деца кажете, т'ва какво е. Оплакване или хвалба.

То зависи от де ще го погледнеш Smile
Нали знаете приказката за наполовина празната/наполовина пълна чаша Smile зависи ти от кои си Smile
Бе как ги правите тез големи сметки за ток, все се каня да питам тез дет се оплакват от тях.
Пример:
В апартамента се отопляват 2 стаи на ток, плюс бойлер (включен с таймер) и плюс готвене на ток, 2 компютъра, телевизори и лампи... никога не сме плащали повече от 150 лв.
На село (където бачкам през деня и живее майка ми) - 2 климатика нон-стоп, бойлер (постоянно включен) и т.н. (аналогично на горното) - същата работа и със сметката - никога не е надхърляла 150 лв.
Какво толкоз включвате, не моа да разбера...
I'm Immortal. So far...
==========================================
FIAT/Lancia: Bravo HGT limited edition '96 / Dedra SW 1.8 '96 / Delta HPE 1.8 16V VVT '99 / Tempra 1.8i.e. '90 (Ex)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Акаунт ICQ Номер
cs_aleksandar
Фиат фанатик

Местожителство: София Младост 2
Отговорете с цитат
Immortal написа:
fihi написа:
275.70лв за ток

Нали знаете приказката за наполовина празната/наполовина пълна чаша Smile зависи ти от кои си Smile
Бе как ги правите тез големи сметки за ток, все се каня да питам тез дет се оплакват от тях.
Пример:
В апартамента се отопляват 2 стаи на ток, плюс бойлер (включен с таймер) и плюс готвене на ток, 2 компютъра, телевизори и лампи... никога не сме плащали повече от 150 лв.
На село (където бачкам през деня и живее майка ми) - 2 климатика нон-стоп, бойлер (постоянно включен) и т.н. (аналогично на горното) - същата работа и със сметката - никога не е надхърляла 150 лв.
На моита вила за 4 месеца в които нямаше никои там ток няма начин някои да краде пристигнаха сметки от сорта 70 80 лв на месец а кажете сега това кво е ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Fiat Bravo 1.4 12v 06.96г
-----------------------------------------------------------------------
Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
fihi
Фиат фанатик

Местожителство: Навсякъде и никъде
Предупреждения: 1
Отговорете с цитат
Immortal написа:
fihi написа:
275.70лв за ток

Пример:

А обясни ми ти как става това.
Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова.
Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX 97 CNG - fihi
Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX 97 LPG - Irka_fihi
ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Акаунт
Immortal
Модератор

Местожителство: Кабиле
1996 Fiat Bravo
Отговорете с цитат
CEZ...
Между другото, аз от EVN‌ нямам оплаквания (а и не съм чувал такива сериозни неща - огромни сметки или нещо подобно). От трите фирми, мисля че EVN‌ е с най-малко оплаквания. Като изключим сегашното им искане за такса на електромер (ама честно да си признаем - има някаква логика в искането им).
Вашите там са най-големите мошеници...
I'm Immortal. So far...
==========================================
FIAT/Lancia: Bravo HGT limited edition '96 / Dedra SW 1.8 '96 / Delta HPE 1.8 16V VVT '99 / Tempra 1.8i.e. '90 (Ex)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Skype Акаунт ICQ Номер
Ichkin
Фиат фанатик

Местожителство: София 03 Възраждане
Предупреждения: 1
2001 Fiat Punto
Отговорете с цитат
Факт !
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
nai7
Фиат фанатик

Местожителство: Бургас
1996 Fiat Brava
Отговорете с цитат
fihi написа:
275.70лв за ток
Много бре колега на електромера му има нещо,някой да не се е закачил.Аз плащам цяла зима по 80-90 лв ток,като се има предвит че се отоплявам на дърва.Бойлер,телевизор и пералня,не се готви всеки ден и пак плащам много.Майка ми за същото само че има и фризер плаща по 40-50 лева,този месец аз ходих да и платя тока и дадох 53 лв.А аз имах 96 лв.Баси и тока баси и чудото,то е само за оплакване и реване. Sad
FIAT Brava 1.6 16v& 103 hp 1996
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ogi28b
Модератор

Местожителство: София
1999 Fiat Brava
Отговорете с цитат
fihi написа:
А обясни ми ти как става това.
Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова.
Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци.

Ако електромерът ти е в ред - поглеждаш му цифричките и веднага ще разбереш дали има нещо нередно. Ако се съмняваш - наемаш частен електротехник, който да установи кражба, и без да се пипа нищо - подаваш жалба полицията. Ако няма кражба, но пак се съмняваш - носиш електромера за твоя сметка за проверка. Така ми обясни едно момиче по телефона на ЧЕЗ.
'99 Brava ELX 1.9 JTD:
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Почувствай България !
Купуването на български стоки и услуги в условията на криза подпомага българската икономика.
Да пишем грамотно на български език.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivan_dice
Фиат фанатик

Местожителство: Сандански
2000 Fiat Bravo
Отговорете с цитат
абе относно таксата от 1.50лв. нема ядове ...... но друг е въпроса че електромера като ти го слагат има стойности
дневна: 4 кв. (киловата)
нощна: 80 кв.

и след месец от4ита:
дневна: 600кв.
нощна:20кв.

и ти пристига сметката за тока и се хващаш за главата при условие че в нас имам 2ТВ-та 4 енергоспестяващи крушки и 1 бойлер каде е с таймер и не е нон стоп пуснат !!!!
FiAT BRAVO 1.9 JTD + кожа ++
FiAT BRAVO 2.0 20V - old
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Skype Акаунт
coolboby
Фиат идол

Местожителство: Велико Търново
1999 Fiat Bravo
Отговорете с цитат
Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен Razz Razz Razz
Ragazzon exhaust
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype Акаунт
VesMil
Фиат фанатик

Местожителство: Стара Загора
Отговорете с цитат
Оплакване---> Взе да ми писва от тая зима, сега навън пак е ужас вали какво ли не тия дни!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger Skype Акаунт
ravi
Кара Фиат

Местожителство: София 01 Средец
Отговорете с цитат
Към тези с високите сметки за ток - вижте си показанията на старата бележка и сега. Възможно е да има объркване на цифри при отчитане. Ако няма, жалба до чез електро за проблеми с отчитането на тока. Идват на проверка.
При разминаване в показанията пак викате за проверка - връщат пари или приспадат от сл. сметка.
Жалбата може и по електронен път- искат задържително ИТН номер и трите имена на титуляра на сметката.
Не се оплаквам и не се хваля, май не бях точно за тази тема Cool
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mims
Фиат фанатик

Местожителство: Пловдив
1997 Fiat Punto
Отговорете с цитат
nai7 написа:
mims написа:
хваля се: намерих мн готин сайт за тунинг, където ми направиха колата квато я искам- розовка, с голяма джанта-спица и ксенончета
стана просто разкошна
Дай да го видим тоя розов дзвер. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ето я куклата ми Mr. Green
Прикачени файлове:
eto q.gif
eto q.gif Размер: 302.02 KB Видяно: 143 пъти Описание: таз май е по-добра
kuklata mi.gif
kuklata mi.gif Размер: 199.64 KB Видяно: 143 пъти Описание: тука цвета пак ми иде силничък

Някой ден ще карам розова кола, каквото й да ми струва това !
Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p.
sugarboy
Фиат фанатик

Местожителство: Велико Търново
Отговорете с цитат
Колежке, трябвало е само колата да снимаш, защото така не й обръщаме никакво внимание Very Happy
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
kiro_of_the_day
Модератор

Местожителство: Кюстендил
Отговорете с цитат
Мдааа... Защото всъщност куклите са две. Коя от коя по-хубави. Wink
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор 159A2000 дъртото вярно магаре
VIVA Marea Weekend 1.8 HLX 182А2000 големия кораб минава
Нека Силата да бъде с Вас
НА РОНИ С ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ! http://www.vbox7.com/play:d85b0468
Реклама

Похвали се, оплачи се!!! част 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можете да прикачвате файлове
Можете да сваляте файлове

Напишете отговор