|
![]() |
|
||||||
|
|
|||||||
| Реклама |
| FIAT ФОРУМ България Форуми » Общи приказки |
![]() |
|
batproho
Фиат идол
|
Ichkin написа:
Аааре стига сте мрънкали бе ... вместо да мислиме как да изкараме двойно повече, ние мислим за к'во ще дадем с 2 % повече ...
Да ги дам но да имам и качествена услуга насреща. |
||||||||||||
|
----------------------------
Fiat Bravo 1.4 12v 02.99г. АГУ Lovato+емулатор Star GAS Когато на готин човек му е кофти - това е Блус!Когато на кофти човек му е готино - това е Чалга! http://eilo.org/trance.m3u |
|||||||||||||
|
Immortal
Модератор
|
fihi написа:
275.70лв за ток
Ха сега деца кажете, т'ва какво е. Оплакване или хвалба. То зависи от де ще го погледнеш Нали знаете приказката за наполовина празната/наполовина пълна чаша Бе как ги правите тез големи сметки за ток, все се каня да питам тез дет се оплакват от тях. Пример: В апартамента се отопляват 2 стаи на ток, плюс бойлер (включен с таймер) и плюс готвене на ток, 2 компютъра, телевизори и лампи... никога не сме плащали повече от 150 лв. На село (където бачкам през деня и живее майка ми) - 2 климатика нон-стоп, бойлер (постоянно включен) и т.н. (аналогично на горното) - същата работа и със сметката - никога не е надхърляла 150 лв. Какво толкоз включвате, не моа да разбера... |
||||||||||||
|
I'm Immortal. So far... ========================================== FIAT/Lancia: Bravo HGT limited edition '96 / Dedra SW 1.8 '96 / Delta HPE 1.8 16V VVT '99 / Tempra 1.8i.e. '90 (Ex) |
|||||||||||||
|
fihi
Фиат фанатик
|
Immortal написа:
fihi написа:
275.70лв за ток
Ха сега деца кажете, т'ва какво е. Оплакване или хвалба. То зависи от де ще го погледнеш Нали знаете приказката за наполовина празната/наполовина пълна чаша Бе как ги правите тез големи сметки за ток, все се каня да питам тез дет се оплакват от тях. Пример: В апартамента се отопляват 2 стаи на ток, плюс бойлер (включен с таймер) и плюс готвене на ток, 2 компютъра, телевизори и лампи... никога не сме плащали повече от 150 лв. На село (където бачкам през деня и живее майка ми) - 2 климатика нон-стоп, бойлер (постоянно включен) и т.н. (аналогично на горното) - същата работа и със сметката - никога не е надхърляла 150 лв. Какво толкоз включвате, не моа да разбера... А обясни ми ти как става това. Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова. Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци. |
||||||||||||
|
Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX 97 CNG - fihi Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX 97 LPG - Irka_fihi ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти? ![]() |
|||||||||||||
|
Immortal
Модератор
|
CEZ...
Между другото, аз от EVN нямам оплаквания (а и не съм чувал такива сериозни неща - огромни сметки или нещо подобно). От трите фирми, мисля че EVN е с най-малко оплаквания. Като изключим сегашното им искане за такса на електромер (ама честно да си признаем - има някаква логика в искането им). Вашите там са най-големите мошеници... |
||||||||||||
|
I'm Immortal. So far... ========================================== FIAT/Lancia: Bravo HGT limited edition '96 / Dedra SW 1.8 '96 / Delta HPE 1.8 16V VVT '99 / Tempra 1.8i.e. '90 (Ex) |
|||||||||||||
|
Ichkin
Фиат фанатик
|
Факт !
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nai7
Фиат фанатик
|
fihi написа:
275.70лв за ток
Ха сега деца кажете, т'ва какво е. Оплакване или хвалба. |
||||||||||||
|
FIAT Brava 1.6 16v& 103 hp 1996 |
|||||||||||||
|
ogi28b
Модератор
|
fihi написа:
А обясни ми ти как става това.
Вкъщи работи една духалка, която е вкл. на минимума. Компютър през деня и осветлението. Перални мерални, тва онова. Не мога да разбера как за една и съща консумация сега ще трябва да кихна 5-6 пъти повече от предишните месеци. Ако електромерът ти е в ред - поглеждаш му цифричките и веднага ще разбереш дали има нещо нередно. Ако се съмняваш - наемаш частен електротехник, който да установи кражба, и без да се пипа нищо - подаваш жалба полицията. Ако няма кражба, но пак се съмняваш - носиш електромера за твоя сметка за проверка. Така ми обясни едно момиче по телефона на ЧЕЗ. |
||||||||||||
|
'99 Brava ELX 1.9 JTD:
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ Почувствай България ! Купуването на български стоки и услуги в условията на криза подпомага българската икономика. Да пишем грамотно на български език. |
|||||||||||||
|
ivan_dice
Фиат фанатик
|
абе относно таксата от 1.50лв. нема ядове ...... но друг е въпроса че електромера като ти го слагат има стойности
дневна: 4 кв. (киловата) нощна: 80 кв. и след месец от4ита: дневна: 600кв. нощна:20кв. и ти пристига сметката за тока и се хващаш за главата при условие че в нас имам 2ТВ-та 4 енергоспестяващи крушки и 1 бойлер каде е с таймер и не е нон стоп пуснат !!!! |
||||||||||||
|
FiAT BRAVO 1.9 JTD + кожа ++ FiAT BRAVO 2.0 20V - old |
|||||||||||||
|
coolboby
Фиат идол
|
Оплаквам се: Преди около час срещу мен летя бутилка уиски в дискотеката, която посещавам всяка седмица по 2 пъти! За щастие разминах се без последствия! Аз хвърлих пепелник пълен с фасове и ударих въпросната мутряга (облечен в АДИДАС) в гърдите и след това тръгнах към него със свити юмруци, но охраната бързо наскочи и отъркаляха оня бабаит, който ме заплашваше със смърт, че ме бил познавал и щял да ми разкатае фамилията. 2-ри път получавам заплаха със смърт! Първата беше от Митьо Пищова, още го чакам. Само лоши погледи ми хвърля по кафетата където се засечем! Аман от псевдо стойкаджии със черни коли и затъмнени стъкла мислещи се за владетели на града !!! Ако не пиша скоро, да знаете каква е причината
Как все на мен се лепят всякакви борсуци и боклуци??? Вярно имам много строга физиономия иначе не съм толкова отвратителен |
||||||||||||
|
Ragazzon exhaust |
|||||||||||||
|
VesMil
Фиат фанатик
|
Оплакване---> Взе да ми писва от тая зима, сега навън пак е ужас вали какво ли не тия дни!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ravi
Кара Фиат
|
Към тези с високите сметки за ток - вижте си показанията на старата бележка и сега. Възможно е да има объркване на цифри при отчитане. Ако няма, жалба до чез електро за проблеми с отчитането на тока. Идват на проверка.
При разминаване в показанията пак викате за проверка - връщат пари или приспадат от сл. сметка. Жалбата може и по електронен път- искат задържително ИТН номер и трите имена на титуляра на сметката. Не се оплаквам и не се хваля, май не бях точно за тази тема |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mims
Фиат фанатик
|
nai7 написа:
mims написа:
хваля се: намерих мн готин сайт за тунинг, където ми направиха колата квато я искам- розовка, с голяма джанта-спица и ксенончета
стана просто разкошна
ето я куклата ми Прикачени файлове:
eto q.gif Размер: 302.02 KB Видяно: 143 пъти Описание: таз май е по-добра
kuklata mi.gif Размер: 199.64 KB Видяно: 143 пъти Описание: тука цвета пак ми иде силничък
|
||||||||||||
|
Някой ден ще карам розова кола, каквото й да ми струва това ! Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. |
|||||||||||||
|
sugarboy
Фиат фанатик
|
Колежке, трябвало е само колата да снимаш, защото така не й обръщаме никакво внимание
|
||||||||||||
|
Fiat Marea Weekend 1,6 16V |
|||||||||||||
|
kiro_of_the_day
Модератор
|
Мдааа... Защото всъщност куклите са две. Коя от коя по-хубави.
|
||||||||||||
|
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор 159A2000 дъртото вярно магаре VIVA Marea Weekend 1.8 HLX 182А2000 големия кораб минава Нека Силата да бъде с Вас НА РОНИ С ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ! http://www.vbox7.com/play:d85b0468 |
|||||||||||||
| Реклама |
| Похвали се, оплачи се!!! част 2 |
|
||
|
| FIAT ФОРУМ България Форуми » Общи приказки |