|
![]() |
|
||||||
|
|
|||||||
| Реклама |
| FIAT ФОРУМ България Форуми » Срещи и мероприятия |
![]() |
|
SilenceR
Фиат фанатик
|
абсолютно си прав за това с куките... гледат как да вземат от бедните хорица , каращи средностатистически(баси думата) коли..........................
началник значи като имам проблеми с куките , да ти звъня , ти ще уреждаш работата ... п.п. никаквка членска карта не ти трябва , щом караш фиат то това ти е членската карта .... |
||||||||||||
|
----------------------------
Fiat Tempra S.W. 1.6 i.e. 75 hp with АГУ Citroen Xsara 1.9 Turbo Diesel |
|||||||||||||
|
uBoy
Фиат фанатик
|
членската карта ще ти се лепне на задното стъкло
|
||||||||||||
|
Пунтак 1.1 с лека измама под капака ;) |
|||||||||||||
|
SilenceR
Фиат фанатик
|
да муната е права
имам в колата стикери , тей че ела на някоя среща в неделя ако искаш .... |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
van_dal
Фиат идол
|
Абе Сашо имаш ли от плакатите за дупките?
|
||||||||||||
|
--Старата ръжда любов не хваща!-- Bravo 1.8 |
|||||||||||||
|
uBoy
Фиат фанатик
|
има за дупки *утки ш*тки ... той си знае
|
||||||||||||
|
Пунтак 1.1 с лека измама под капака ;) |
|||||||||||||
|
SilenceR
Фиат фанатик
|
не нямам ...
ама имам като моя надпис : НЕ НА ДУПКИТЕ ПО ПЪТИЩАТА. мисля че имам 4-5 бройки , който иска да свирка.... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55410&postdays=0&postorder=asc&start=15 да иво дето вика , днеска си правихме майтапи с колегите , махнали ми на ДУПКИТЕ , Д и П , и сложили П и Т и става *У*КИТЕ ама аз си го оправих после |
||||||||||||
|
Последната промяна е направена от SilenceR на Пон, 15 Мар 2010 22:02:47; мнението е било променяно общо 2 пъти
|||||||||||||
|
paralesa
Фиат фанатик
|
Сашо ти все ше ми даваш стикер и все не можем да се засечем
Абре на България 38 спира една брава с червен стикер ако не се лъжа на предния джам....тоя от "ония" ли и е или Аз между другото познавам по една случайност един пич с браво от форума им...Даскалче в Първомайци,точен е човека,клиент е на фирмата в която бачкам и още в началото,докато не знаех къде е по-гот преглеждах и форума им(после ми затъпя там,тук по-яко |
||||||||||||
|
моля ТИ се ГОСПОДИ,нека с тази кола забравя за проблемите и навъртя многото безаварийни километри,които мечтая!!! |
|||||||||||||
|
alpinee
Кара ролкови кънки
|
ei bax mu maikata tui dupkite v turnovo ne4ove6ka rabota zagubix si i 4-te taza predi malko sega se vurnax ot tam i sa pokusax da psuvam to 6ok i ujas..........
|
||||||||||||
|
Prodavam FIAT TEMPRA 1.8i na mnogo izgodna cena ot 1500lv. ako ima jelae6ti mogat da me tursqt na 0883354536 |
|||||||||||||
|
SilenceR
Фиат фанатик
|
добре ице , ще видя утре кво имам в колата и ще ти пиша , па ти ше кажеш кое те устройва
колега дупките си *бали майката .... и аз съм навит да идем на Ксилифор да се запознаем с хората и да изпъкнем с фиатките |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
alpinee
Кара ролкови кънки
|
|
||||||||||||
|
Prodavam FIAT TEMPRA 1.8i na mnogo izgodna cena ot 1500lv. ako ima jelae6ti mogat da me tursqt na 0883354536 |
|||||||||||||
|
SilenceR
Фиат фанатик
|
мен не ме бърка да ти дам , ама незнам как ще се засечем . тряя да го измислим... пиши тия дни да се разберем нещо.значи аз съм от 9 и 30 на работа
9 некъде гледам да съм в офиса ... преди това може да го лепнем.кажи само отвън ли искаш да го лепим(ако ти е затъмнен задния джам) или отвътре , ако не е затъмнен.... моя е отвънка и нема проблеми , седи си . само кофти става като има лед и почнеш да го стържеш , падат и буквите.ма то ся вече е по топло.нема проблеми. таман да си видим темпричките а и колега пиши на Кирилица , да не ти хакнат някой предупреждение модовете... |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
alpinee
Кара ролкови кънки
|
добре никакъв проблем тои моя прозорец не е затамнен ама мисля да го затамнявам теи че отвънка ще е , пак ако имаш време в петък аз наи късно 8 и 40 ще съм пред силвианата дето почват изпитите зе курмуване там ако не ти е проблем да се срещнем пак ако не казваш каде и идвам
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
SilenceR
Фиат фанатик
|
там където е един паркинг , дефакто се явява СБА-то като се замисля...
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
alpinee
Кара ролкови кънки
|
да точно там
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Реклама |
| Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч. |
|
||
|
| FIAT ФОРУМ България Форуми » Срещи и мероприятия |