|
![]() |
|
||||||
|
|
|||||||
| Реклама |
| FIAT ФОРУМ България Форуми » Срещи и мероприятия |
![]() |
| Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г. |
|
fihi
Фиат фанатик
|
Предлагам тук всеки да изказва мненията си и въпросите си относно срещата, понеже другата тема е заключена.
Ако ръководството на ФФБ реши, че темата е излишна може да я изтрие. Ето и моя въпрос: kilar написа:
Записването става с превод по сметката на Сдружение Фиат Форум България :
Име на получателя: Фиат форум България, сдружение Банкова сметка: BG32CECB97901097968700 Основание: Среща Долна Баня - ник Моля, обърнете внимание, че договорените цени са за горепосочените условия и при спазване срока за записване. След това всеки минава на свободна консумация. Понеже не видях да има тема за записване и посочен срок, искам да попитам до кога могат да се превеждат пари от желаещите да присъстват?. |
||||||||||||
|
----------------------------
Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX 97 CNG - fihi Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX 97 LPG - Irka_fihi ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти? ![]() |
|||||||||||||
|
/////
Член на Сдружение Фиат Форум България
![]()
|
Да и на мен ми направи впечатление и Миро и Дидо да споменават "краен срок", но няма конкретна дата и в двата поста.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ogi28b
Модератор
|
Насочващо - около края на март.
|
||||||||||||
|
'99 Brava ELX 1.9 JTD:
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ Почувствай България ! Купуването на български стоки и услуги в условията на криза подпомага българската икономика. Да пишем грамотно на български език. |
|||||||||||||
|
sonicempire
Фиат фанатик
|
С риск да ме наплюят някой колеги ще кажа че това мероприятие е обречено на полупровал с тея "народни"цени.Хора осъзнайте се какво се случва около нас,стига сме гледали турски сериали вечер и да се лъжем че сме добре.Искам да кажа че този който организира мероприятието трябва да вземе предвид лошото финансово положение на повечето българи и да мисли от тази посока.Иначе успех, хубаво е да има събирания
|
||||||||||||
|
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ. |
|||||||||||||
|
kosta
![]()
|
ogi28b написа:
срока с точност е 28.03.2010 |
||||||||||||
|
...., "Искам" е основа на избор, който води до действие. "Би трябвало" е основа за решение, което води до жертва .....! |
|||||||||||||
|
kosta
![]()
|
sonicempire написа:
С риск да ме наплюят някой колеги ще кажа че това мероприятие е обречено на полупровал с тея "народни"цени.Хора осъзнайте се какво се случва около нас,стига сме гледали турски сериали вечер и да се лъжем че сме добре.Искам да кажа че този който организира мероприятието трябва да вземе предвид лошото финансово положение на повечето българи и да мисли от тази посока.Иначе успех, хубаво е да има събирания аз нещо не можах да те разбера ?! |
||||||||||||
|
...., "Искам" е основа на избор, който води до действие. "Би трябвало" е основа за решение, което води до жертва .....! |
|||||||||||||
|
sonicempire
Фиат фанатик
|
kosta написа:
sonicempire написа:
С риск да ме наплюят някой колеги ще кажа че това мероприятие е обречено на полупровал с тея "народни"цени.Хора осъзнайте се какво се случва около нас,стига сме гледали турски сериали вечер и да се лъжем че сме добре.Искам да кажа че този който организира мероприятието трябва да вземе предвид лошото финансово положение на повечето българи и да мисли от тази посока.Иначе успех, хубаво е да има събирания аз нещо не можах да те разбера ?! искам да кажа че много колеги включително и аз няма да можем да си го позволим това удоволствие колкото и да ни се иска. |
||||||||||||
|
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ. |
|||||||||||||
|
Irka_fihi
Фиат идол
|
kosta написа:
ogi28b написа:
срока с точност е 28.03.2010 Добре, че беше ти да уточниш. |
||||||||||||
|
Не съм сама Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX 97 - Irka_fihi Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX 97 - fihi ![]() |
|||||||||||||
|
gelew
Фиат фанатик
|
ква среща кви 5 лв я дайте да видя къде го гледате тва?
|
||||||||||||
|
луда работа |
|||||||||||||
|
gelew
Фиат фанатик
|
а да видях ... а стига тва Долна Баня е на 500 км отиване и връщане ... в тая криза аз съм пас за сега !!!
|
||||||||||||
|
луда работа |
|||||||||||||
|
VesMil
Фиат фанатик
|
Чудесно е за срещата ,но след като почнах да си правя сметка колко евентуално ще ми излезе иииии ...... не съм сигурен!!!
45*2= 90лв. 400км = 60лв гориво, 150лв задължителни + 100 лв допълнителни разходи /пари които така или иначе трябва да имам/---> Общо 250лв Имам предвид че в края на м.март ми излиза вноската за Каското+Гражданската=290лв. Това е при мен не знам при вас как е ,но не е на добре. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nai7
Фиат фанатик
|
Защо тези срещи не са някъде по средата на България то повечето са от София и е ясно защо,все пак им е на има няма 80 километра,което не е все пак 300+300.
|
||||||||||||
|
FIAT Brava 1.6 16v& 103 hp 1996 |
|||||||||||||
|
didoterziev
Кара Фиат
|
Според мен всичко е избрано перфектно, успех на организаторите
П.П. Сравнявам цените на нощувките, с други комплекси, и мисля че вообще не са високи, особено като се има в предвид, колко е подходящ за подобно мероприятие комплекса. За съжаление, не може на всички да им е близо и изгодно, затова срещите се правят на различни места и в различни краища на България!!! ![]() |
||||||||||||
|
Ducato2007-MJet-155HP и Stilo2002-JTD-146HP |
|||||||||||||
|
Kuku
![]()
|
Nai, предишната среща на с.Ичера беше на повече от 300км. от София
|
||||||||||||
|
Последната промяна е направена от Kuku на Вто, 02 Мар 2010 16:42:18; мнението е било променяно общо 1 път
|
|||||||||||||
| Реклама |
| Чат за НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА НА ФФБ на 9-11.04.2010 г. |
|
||
|
| FIAT ФОРУМ България Форуми » Срещи и мероприятия |